Meny

Anu kommunicerar med hästarna



Anu Rosentjärn är välkänt och uppskattat medium. Hon kom till mig idag för att prata med hästarna. Det blev en omtumlande upplevelser. Hon beskriver deras personligheter mitt i prick men förmedlar också sådant som är okänt för mig och av oerhört stort värde. Nedan är lite kort vad som kom fram.

 

Herta berättar att hon har mycket svårt att lita på människor. Hon har blivit illa behandlad av en man tidigt i hennes liv. Han har gjort henne fysiskt illa med något hårt i handen. Det finns mycket motstånd i Herta. Hon är instängd. Känner sig oälskad och önskar ibland att hon kom ur sin kropp. Hon är ömfotad, går försiktigt. Herta önskar mer av mig. Hon behöver mycket beröm och bekräftelse. Hon glimmar till ibland och när hon får en uppgift hon tycker om så är hon grym!

 

När Anu närmar sig Robin känner hon "konstig energi". Det är som att det "gungar". Hon frågar om han är instabil i ridningen och det kan jag bekräfta. Han "vispar" ibland med sina framben och är allmänt lite "slängig". Han har en stark samarbetsvilja och det kompenserar han med för att balansera "obalansen". Anu hittar problemet i ryggen. Han hade en svår separation från sin mamma när han var alldeles för liten och inte mogen för det. Det har satt sig i kroppen. Anu ger healing och efter det blir Robin jättetrött. 

 

Streiff är en lycklig häst. Han längtar att få träffa mig och menar att vi har telepatiskt kontakt och att jag lyssnar ibland och ibland inte. Han ser inte sig själv som "lågrang" utan är tillfreds med sin roll i flocken. Han är finurlig och smart. Är flockens fredsmäklare. Han gillar mig. Han älskar våra stunder på morgonen när han får sin specialbehandling med ordentlig borstning, massage och hovvård. Han vill hjälpa till i arbetet med att få människor att må bra!

 

 




Datum: 2021-08-12 18:00