Meny

Ridweekend för barn 7-13 år



En upplevelse utöver det vanliga ridlägret

Lär känna flera hästraser! Vi har Islandshäst, Russ, Haflinger, Ardenner, Kallblodstravare mfl. Egen häst är också välkommen.

  • Trygga och kunniga ledare med lång erfarenhet inom hästverksamhet. Vi tar hand om deltagarna och ger mycket ny kunskap och en fin upplevelse alla kommer att minnas länge. 
  • Vi lär känna varandra och hästen både på marken med roliga övningar och uppsuttet ut i naturen. Vi lär också ut omvårdnad av hästens hovar.
  • Ridpass i paddocken och uteritt.
  • Två övernattningar på Runtuna går, ankomst fredag 17-17.30. God och vällagad mat.

Fredag börjar vi med en god middag och lär känna varandra och pratar om tänkta aktiviteter. Vi hälsar också på våra hästar och nattar dem. 

Lördag börjar med frukost klockan åtta. Efter det gör vi i ordning hästarna och rider ut. Vi äter lunch vid grillplatsen vid Kappstasjön med hästarna i hage bredvid. På eftermiddagen har vi voltige och lite bus i paddocken med ardennern Herta. Innan middag är det hovvård. Efter middagen har vi mys med hästarna i hagen. 

Söndag börjar med frukost klockan åtta.  Efter det gör vi i ordning hästarna och går ner till paddocken för ett ridpass. Lunch äter vi på Lindös herrgård. På eftermiddagen lär vi oss konsten med körning. Efter det fikar vi och sedan är det dags för hemfärd.

 

Kostnad: 2.900 kr inklusive allt

Datum: 13-15 maj

Anmälan till ledare:

Lotta Duhrin 072-2505040

Madeleine Scherlin 070-9509558 

Viceledare: Elsa Bodén

Max 8 deltagare




Datum: 2022-03-23 13:03