Meny

Min bakgrund börjar med ekonomistudier på 80-talet vid Stockholms Universitet. Den röda tråden genom yrkeslivet är ledarskap och utveckling. De mest betydelsefulla erfarenheterna i livet har varit åren som ensamstående mamma till tre barn, att jobba som terapeut och ledarskapskonsult vid sidan av anställningar och tio år som chef. De senaste åren har all ledig tid ägnats åt hästar, naturlig hästhållning och hälsa. Nu kombineras allt i en livsstil som står på stadig grund i hälsosamt leverne redo att dela med sig av.

 

 

Madeleine aug 22

 

Som ledarskapskonsult har jag jobbat med kurser och individuell coachning. Tillsammans med ett handledarteam var jag navet i ledarskapskursen för läkarstudenter vid Karolinska institutet under många år. Under ett par år ledde jag kurser för forskningschefer vid Astra Zeneca i ”Konstruktiva samtal”. Jag har hållit öppna kurser i Situationsanpassat ledarskap SLII® under en tid som anställd tränare vid Blanchard Norden AB. Inom Polismyndigheten var jag Ledartränare för region Öst chefer.

 

Som samtalsterapeut har jag träffat hundratalet klienter och haft runt 1500 sessioner. Ofta återkommande i mitt arbete som samtalsterapeut är klienter med längtan efter något mer i livet. 

 

De senaste två åren har jag öppnat upp för min spirituella förmåga. Många kurser har det blivit,  bland annat:

 

Arthur Findley College i UK klicka här

 

För att undersöka om du är högkänslig klicka här

 

Jag utbildade mig till 1998-2002 samtalsterapeut vid Humanova 

Humanova certifiering klicka här

 

De kurser jag gått inom Horsemanship är:

 

Caroline Beste, KLICKA PÅ Rider Horsemanship i Florida 

Perry Wood KLICKA HÄR.

EAHAE, International association for Horse Assisted Education 

HAE cerfifikat Klicka här

 

 

Arbetslivserfarenhet  klicka här

Utbildingar och kurser klicka här