Meny

Retreat i närvoro med hästar

 

Du bjuds in till ett unikt veckoslut i närvaro av en liten grupp människor och hästar. Ett tillfälle för att öppna upp och andas lite djupare. 

 

En plats att kliva ur vardag och stress och istället kliva in i hästarnas djupa och lugna närvaro. Tillsammans skapar vi en trygg samvaro i det vackra stora huset. Fem sängplatser finns i stora, luftiga rum med bekväma sängar. Vi mediterar, lagar god mat, njuter av att elda och vandrar till hästarna ostörda genom skogen. 

 

Stallet och hagarna är vackert beläget vid Kappsta sjön. Stallet och herrgården är anrik och platsens historia om den färgstarka ryttarinnan Linde von Rosen är intressant och fascinerande. 

 

Kursledaren Madeleine guidar till denna djupare plats av närvaro och medvetenhet i dig tillsammans med sina hästar.

 

Du hälsas varmt välkommen till denna vackra plats.

 

Vi startar dag 1 med incheckning och fika mellan kl 10-11. Efter en guidad meditation genom våra chakran vandrar vi till stallet där vi möter hästarna i hagen och avnjuter lunch vid öppen eld. Vi vandrar tillbaka och njuter av vila och egna reflektioner. Efter kvällens middag finns möjlighet att dela med sig av reflektioner.

Dag 2 startar med meditation innan frukost. Därefter träffar vi hästarna i flock och även några i paddocken. Efter lunch har vi ett pass som vi anpassar efter gruppens behov innan sammanfattning och utcheckning vid 16.

 

Kostnad: 1.600 kr 

 

Datum: Lördag till söndag 26-27 november 2022

 

Under eken A o H