Meny

Ridningen som erbjuds är en hälsofrämjande friskvårdsaktivitet. Om ditt företag erbjuder dig friskvårdsersättning är denna aktivitet avdragsgill för din arbetsgivare och du kan använda kvittot för att få ersättning.

 

Ridningen sker i skogen och på fält. Det är få möten och tillfälle ges verkligen att njuta av naturen, vilda djur och hästens rörelser. 

 

Ridningen är exklusiv och avsedd för en till tre personer.

 

Ridning på fältet

 

 

 

 

De tre hästarna är Herta, Robin och Streiff är rid- såväl som terapihästar. 

 

Herta är av rasen ardenner och hon tar upp till 130 kg på sin rygg. Hon kan ridas av mindre erfarna ryttare men man behöver ändå ha lite ridvana. 

 

Robin är av rasen nordsvensk. Han är energisk och lyhörd. Han har tävlingsgener och blir ibland ivrig. Alltid snäll och i grunden lugn. Han behöver en ryttare med erfarenhet.

 

Streiff är av rasen Haflinger. Han är envis och glad. Han är också pigg men väljer alltid en tugga mat om han får chansen. Han behöver en ryttare som har ridit förut.

 

Madeleine leder ridturer för 1-2 personer. Ridturen är 1,5-2 timmar och kostar 500 kr. Till det kommer tid för att göra i ordning hästen före och efter om man önskar delta i det. Ridhjälm och säkerhetsväst finns att låna.

 

Välkommen att boka tid!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lena på Herta o jag på Robin